Home career Tips for å finne en moteriktig brudepikekjole for bryllupet

Tips for å finne en moteriktig brudepikekjole for bryllupet

1289
0
finne en moteriktig brudepikekjole for bryllupet

Det er alltid morsomt å bli invitert i bryllup, få muligheten til å kle seg opp i en vakker kjole og til å feire kjærligheten og de man er glad i. Er man så heldig å ha blitt spurt om å være brudepike trenger man også en vakker brudepikekjole. Selv om det ofte er bruden som har det siste ordet i valg av kjole er det fullt mulig å finne en moteriktig kjole, som også bruden er fornøyd med. Dersom man er flere brudepiker som alle skal gå med samme kjole kan det derimot være litt mer utfordrende å finne noe alle liker. Er man noe fleksibel og kan bli enige om noen kjolestiler alle liker kan dette derfor gjøre kjolevalget langt enklere for alle sammen.

Se gjennom årets trender på nett og i magasiner

Selv om man “bare” er brudepike er det helt normalt at man ønsker å ta seg best mulig ut og ha en kjole man føler seg vel og vakker i. Bryllup er tross alt en ganske formell fest, hvor man også møter en rekke nye og kjente personer. Om man ønsker en moteriktig brudepikekjole kan man raskt finne ut hva som er årets trender ved å søke på nett og se hva som har blitt vist på motevisningene for sesongen.

Besøker man nettbutikker som JJ’s House, som har et stort utvalg av de nyeste kjoletrendene, kan man også få mye inspirasjon til hvilke fasonger og farger som er trendy. Andre sider og apper på nett som kan gi mye bra inspirasjon er sider som Pinterest og Instagram, hvor man alltid kan finne hva som er populært og se hva slags kjoler andre har valgt. Det finnes i tillegg en rekke bryllupsmagasiner hvor man også kan skaffe seg en oversikt over hvilke brudepikekjoler som er de mest moteriktige.

Begynn å planlegg i god tid

Ettersom det kan være vanskelig å bestemme seg for én kjole når det finnes et så stort utvalg, kan det lønne seg å begynne å se etter kjoler tidlig. Dersom man vil passe på at man holder seg til sesongens trender bør man derimot vente til sesongens trender er sluppet, som gjerne skjer to ganger i året. Begynner man planleggingen rundt 6 til 5 måneder i forveien har man derfor både god tid til å bestemme seg for den perfekte kjolen, samtidig som man er oppdatert på kjoletrendene.

Pass på å ha brudens godkjennelse og at kjolen er passende

Selv om man ønsker å være moteriktig, bør man likevel sørge for at kjolen er passende for et bryllup, og ikke minst for det bryllupet man selv skal delta i. Ettersom det til syvende og sist er bruden som velger tema for bryllupet vil det ofte ligge noen føringer for hva som vil være et passende kjolevalg og ikke. Har bruden for eksempel valgt et 50-talls tema for bryllupet, bør man unngå å komme i en altfor moderne kjole som skiller seg ut. Dersom bruden har veldig sterke meninger om kjolevalget kan det også være lurt å forhøre seg med bruden først, for å være på den sikre siden.